Wat kunnen we doen?

In de gemeenteraad zitten raadsleden die het in de beeldvormingsvergadering goed hebben opgenomen voor o.a. de Koeheuvels. Het is echter de wethouder die overtuigd moet worden en actie moet ondernemen zodat wij de Koeheuvels kunnen houden.

Daarom is het van groot belang voor heel Maarn en alle andere mensen die graag van de Koeheuvels genieten, om nu kenbaar te maken hoe ontzettend waardevol de Koeheuvels voor ons zijn, wat we willen behouden en waarom.

Er is een petitie gestart, waarin we de gemeente Utrechtse Heuvelrug vragen om óf de Koeheuvels niet te verkopen, óf om voorwaarden te stellen zodat de Koeheuvels enkel verkocht mogen worden aan natuurorganisaties met volledig behoud van de huidige functie waarbij deze voorwaarden blijvend geldig zijn en niet vervallen.

Help mee de Koeheuvels te redden! Teken de petitie:

https://petities.nl/petitions/red-de-koeheuvels?locale=nl

Deel dit zoveel mogelijk op sociaal media; met vrienden/familie/kennisen buiten social media; met iedereen die je spreekt op je vereniging, op straat, in de trein… Red de Koeheuvels!

Deze mooie tekeningen zagen we hangen bij de Koeheuvels.. We weten niet wie de kunstenaars zijn, maar we vinden ze prachtig!